dissabte, 25 d’agost del 2018

Tutorial per arreglar el cabell a una nina Disney Animator i arrissar-lo


Aquest juliol vaig rescatar una Blancaneus de Disney Animators que estava a punt d'anar al container. La nina estava bruta i amb el cabell destrossat (el cabell semblava un niu d'ocells). 

Normalment, amb una mica de suavitzant per a la roba i una bona raspallada, els cabells de les nines torna al seu estat primerenc, però el cabell d'aquesta Blancaneus estava força danyat (pel seu ús per part de nens molt petits i la poca qualitat amb què fabriquen el cabell d'aquestes nines).

Passos per a recuperar un cabell impossible d'una Disney Animators i arrissar-lo:

1. Mullem el cabell de la nina amb aigua tèbia i aboquem suavitzant. Fem un petit massatge i el deixem unes tres hores, després aclarim.

2. Pentinem per treure tots els nusos que puguem. Hem de començar a pentinar des del principi del nus i després fer la part de l'arrel, si no, hi ha el perill d'arrancar el cabell de la nina.

3. Tallem totes les parts danyades que són irrecuperables. En aquest cas ens ha quedat un tall estil "garçon" o "patge".

4. Fem petites tires amb paper d'alumini i les enrosquem en el cabell. Serviran per a marcar els rissos, per això hem de tenir en compte la direcció de ris que volem i la mida.

5. Bullim aigua en una olla gran. Quan l'aigua està bullint apaguem el foc i introduïm el cap de la nina (intentant que no se li mulli la cara), durant 1 minut.


6. Seguidament li mullem el cap amb aigua ben freda, pot ser de l'aixeta i deixem eixugar el cabell a l'aire (sense utilitzar assecador).


7. Un cop estigui el cabell ben eixut, traiem el paper d'alumini.


8. Ja tenim uns rissos perfectes!





 Nota: Un cop rissat podem tornar a canviar el cabell de la nina seguint els mateixos passos a partir del punt 4. Si volguéssim un cabell llis, en comptes de posar paper d'alumini amb rissos, hauríem de mullar el cap amb aigua bullent i deixar eixugar a l'aire amb el cabell deixat anar i caient sobre les espatlles de la nina, sense tocar-lo fins que s'eixugui.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...