diumenge, 19 de novembre de 2017

Nines del món, d’Ada Manresa i Civil i Kim ManresaAquest dissabte vam visitar l'exposició de Nines del món d'Ada Manresa i Civil i Kim Manresa a Sabadell, a l'Espai Cultura.

En aquesta exposició podem trobar una mostra de la col·lecció de nines d'Ada Manresa, una nena d'11 anys. Ada Manresa i Civil (Sabadell, 2005) va començar la seva col·lecció de nines de ben petita, quan el seu pare va començar a portar-li nines dels seus viatges d'arreu del món.

A l'exposició podem veure nines d'arreu del món i de totes les èpoques, ordenades per continents i on es fa patent que les nines no només són per a jugar, sinó que es poden utilitzar des de en una consulta mèdica per a senyalar on et fa mal fins a ús religiós. Però sobretot serveixen per a mostrar la roba i objectes d'ús quotidià a diferents llocs del món, com es vivia (o es viu) arreu dels països o la forma de vida segons la classe social o religió a la qual pertanyis.

És una mostra molt completa tot i que vam trobar a faltar rètols informatius sobre l'època a què pertanyien les nines o curiositats sobre aquestes. Val la pena de visitar!

Lloc: Espai Cultura Fundació Sabadell 1859
Direcció: Carrer d'En Font, 25, 08201 Sabadell, Barcelona
Dates: 7 d’octubre al 14 de gener.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...