diumenge, 23 de juliol del 2017

Nina Berenguer newborn

Aquesta setmana ens va visitar una amiga que portaba una nina Berenguer newborn, a la capsa posaba que es deia Isabella i venia amb partida de naixement i tot. A la botiga van dir que el cabell és real.
Li va cosatar a molt bon preu amb les rebaixes, ja que és una nina que no ha tingut gaire sortida.

El tema del cabell fa repelús, però he de dir que està posat com si fos cabell d'un bebè real.
La pell/plàstic és genial, un tacte perfecte, no pots de deixar de tocar la nina... I fins i tot pesa una mica i tot, com si agafesis un bebè, tot i que les mides que fa són més petites que un nadó real. Porta arrecades i té unes llargues pestanyes.


M'agradaria haver posat més informació de la nina, però la marca Berenguer no té gaire presencia via internet (a part de les botigues minoristes), tot i que fan una feina magnífica.

Portaba un body, peucs i cinta de cabell de color rosa, que nosaltres vem cambiar per un conjunt en vichy blanc i negre, com el que té la bebè real que vol representar.





La nina és per a regalar a una nena que acaba de tenir una germaneta, i com que a ella també la tenim representada en nina, hem fet fotos de les dos juntes.



La noia que va comprar la nina va venir a casa a aprendre a cosir vestits per a aquesta, i aquesta va ser la seva primera creació:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...