dimarts, 7 de gener del 2014

Cuina en procés

Recordeu que fa unes setmanes tenía preparat el meu moble de la post-guerra? Pues l'he posat en una cuina adient al seu estil.

Aquest espai no es veurà gaire, ja que tinc previst col·locar una paret davant, però s'entreveurà la petita cuina per la porta d'entrada i una finestra de servei que donarà al menjador d'aquest pis. Per aixó no ha sigut necessari crear fogons ni la pica de rentar els plats. 

He col·locat el moble-despensa (podreu trobar el tutorial per fe-lo unes entrades més abaix), junt al calentador, la bàscula, la bombona de butano, etc. 
He fet un mostrador i unes cortines per a tapar els baixos.

He intentat buscar el tutorial que vaig fer servir per fer la bombona de butano però ja no i puc accedir, més endavant us faré jo mateixa el tutorial. De fet és molt fàcil, ja que la forma principal es fa amb el plàstic d'un ou Kinder.
Amb el calentador em pasa el mateix... També és molt fàcil de fer i es fa servir paper per imprimir fotos en la impressora (així s'aconsegueix aquest brillo). 


No m'he pogut estar de penjar el típic calendari de gatets que sempre havia a la cuina dels meus avis :)




6 comentaris:

  1. Gracias por participar en mi sorteo, tu blog es fabuloso.Un abrazo.

    ResponElimina
  2. Bel lavoro. Mi piace l'insieme.
    Saluti, Faby

    ResponElimina
  3. T'ha quedat molt bonica, amb uns detalls (el paper, el terra, les cortinetes) ideals. Espero el teu tutorial de la bombona de butà amb molt d'interès. Una abraçada. Àngels

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Angels! A veure si em posso amb el tutorial ;)

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...